HomeMad Inspiration Matcha Maca Kefir Smoothie

Matcha Maca Kefir Smoothie

Posted in : Mad Inspiration, Mælk Kefir, VandKefir on by : Michelle Tags: , , , , , , ,

Kokosmælk kefir matcha

Til den her energi booster smoothie har jeg brugt kokosmælk kefir. Da jeg ikke har noget imod at bruge komælk til min kefir laver jeg min kokosmælk kefir med både sødmælk/fløde, kokosmælk og nogle teskeer colostrum i pulverform. Det lader jeg fermentere som almindelig mælkekefir (ofte flere dage end et døgn da jeg glemmer at det står der).

Her har jeg tilsat økologisk matcha (pulver lavet af grønne the blade), som jeg køber herfra: tealogist uk  ,maca (pulver af maca roden), medjool dadler, mandelsmør, en nektarin og en banan.

Man kan også lave kokosmælk kefir ved at bruge mælkekefir svampene direkte i kokosmælk, evt tilsat lidt dadelsirup. Husk dog at svampene lever af laktose og skal have det hver 3.-4. gang for at holde dem i live, så en sjat fløde eller mælk i ny og næ.

Kokosmælk kefir matcha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.