Home / Dessert / Hyben i Rå Honning
15 marts, 2015

Hyben i Rå Honning

Comments : 4 Posted in : Dessert, Rå Honning Fermenter on by : Michelle
Tags:, , , ,

Jeg fandt nogle flotte hyben i september, og brugt dem flittig til at lave sirup til min kombucha og kefir 2F.

Men da jeg gerne ville bibeholde alle hybens gode egenskaber brugte jeg også nogle rå, Jeg skar dem i halvt og pillede kernene fra.

hyben, rå honning fermentering

Hyben overhældt med den tykke rå honning

Bagefter overhældt jeg dem med noget lækkert rå honning og lukkede låget. Honning både gør det ekstremt langtidsholdbar, og har selv mange gode egenskaber, så egentlig havde jeg tænkt mig at bruge det her honning til vintermånederne.

Så glemt jeg helt jeg havde lavet det, og fandt det så igen igår. og det er SÅ LÆKKERT!!!!!

Så er meget glæde for den her prøve udgave, og skal bestemt lave mere i år. Da hyben ikke indeholder så meget væske er den her honning fermentering heller ikke blevet alkoholisk. Jeg kan godt dufte det måske en lille bitte smule, men det er hellere ikke mening man bruger den her overdrevet. Bare en tsk i ny og næ, eller som en slags sirup på is eller pandekager??

4s COMMENTS

4 thoughts on : Hyben i Rå Honning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.