HomeDessert MælkeKefir Morgenmad

MælkeKefir Morgenmad

Comments : 4 Posted in : Dessert, Mad Inspiration, Mælk Kefir on by : Michelle Tags: , , , ,

Vi kalder det for morgenmadsglas herhjemme og det er det bedste hurtige mættende morgenmad til de små. Tilberedes aften inden så de er ready to go om morgen.

Jeg hælder færdig mælkekefir (1/4 fløde og 3/4 mælk) i et gammel (syltetøjs) glas. Så rører jeg havregryn i og alt man nu har forhånden som børnene kan lide. Nogle gange putter jeg lidt chia i, friske eller tørrede bær, honing/dadelsirup eller ahornsirup, små chokoladestykker eller andet overraskelse. Ryst ryst ryst og i køleskabet med dem.

Mælkekefir

Morgenmads Glas

At iblødsætte havregrynene om natten gør at de er nemmere at fordøje, og det smager som et lækker dessert til morgenmaden, fuldt med probiotika!

 

4s COMMENTS

4 thoughts

 • Maria
  marts 23, 2015 at 1:29 pm

  Det er simpelthen genialt. Jeg sætter en over her til aften. Selv min kæreste som ellers ikke er til alt det her fermenterings halløj sagde at han gerne ville have en også

  • Michelle
   marts 24, 2015 at 9:17 am

   Glæder mig til at høre hvad han syntes !!

 • Cami
  november 9, 2015 at 10:11 pm

  Smager maelkekefir egentlig som yogurt? Jeg mener, kan den erstatte yogurt, hvis nu ens barn er meget glad for yogurt(fed, syrlig, natural) til morgenmad?

  Tak

  • Michelle
   november 13, 2015 at 10:27 am

   Ja, det smager syrlig som A38-agtig, men er dog en del tyndere end ‘rigtig’ yoghurt. 3/4 sødmælk og 1/4 fløde giver dog lækkert tyk konsistens. Her spiser de det både som yoghurt erstatning med drys på eller i smoothies for eks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.