20 maj, 2016
Mælke Kefir Koldskål med æg
Posted in : Dessert, Høns, Ikke kategoriseret, Mælk Kefir on by : Michelle Tags: æg, citron, fermentering, kefir, koldskål, mælkekefir, mælkesyregæring
Så er jeg også hoppet på koldskål bølgen, det hører til når man bor i Danmark!
Selvfølgelig har jeg lavet den på hjemmelavet mælkekefir, og med æg fra vores dejlige (fermenterede) hønsepiger.
Til min version af koldskål har jeg brugt:
- 1 liter færdig mælkekefir lavet på sødmælk og fløde
- 6 æggeblommer
- 8 spsk kokossukker
- 1 tsk vaniljepulver
- frisk citron efter smag
Jeg piskede mine meget gule blommer med sukker og vaniljepulveret, og rørt bagefter mælkekefiren i. Det blev til en meget gul og lækkert syrlig sag. Perfekt til de, forhåbentlig, varme sommerdage der er på vej!!