HomeWorkShops Stevns

WorkShops Stevns

35s COMMENTS

35 thoughts

  • Sara Wallin
    marts 15, 2015 at 12:41 pm

    Hej Michelle – jeg kunne vildt godt tænkte mig at lære at lave flere af sine ting. Især er jeg lidt i tvivl om hvordan VK egentlig skal smage. Men jeg vil og vildt gerne lære at lave fermenterer grøntsager og honning/ hvidløg. Knus Sara

    • Michelle
      marts 15, 2015 at 1:08 pm

      Hej Sara! Datoer til de forskellige workshops bliver lagt op snarest. Lokalerne er ved at være færdig så kan ikke planlægge endnu indtil jeg er helt sikker på hvornår den er åben til publikumet. Men der går højst 1-1.5 måned mere, max!!!! Skal nok opdatere både her og i Kefir og Kombucha DK FB gruppen

  • mimi
    marts 23, 2015 at 7:06 am

    kære michelle.

    kan jeg komme på en …huske liste..til når du laver kurser..

    venligst mimi

    • Michelle
      marts 24, 2015 at 9:22 am

      Jeg skriver datoer og tilmeldning osv her på siden og ind på FB gruppen.

  • Katarine Christensen
    maj 3, 2015 at 5:27 pm

    Hej, jeg vil også meget gerne deltage i Workshops på Nørreport. Hilsen Katarine , tlf. 22964130

    • Michelle
      maj 5, 2015 at 1:59 pm

      Super Katarine, hold øje med siden, datoerne kommer på snarest!

  • Ewa
    maj 20, 2015 at 7:52 pm

    Jeg vil også deltage i Workshops!

  • Keren
    maj 26, 2015 at 10:22 am

    Mega fed og inspirerende blog! Jeg er også nysgerrig efter at lære og vil gerne deltage i en workshop! <3

  • Lotte Therese Buch
    maj 27, 2015 at 8:29 am

    Lyder spændende…. Venter spændt på dato, indhold, pris…..

  • Zolveigh
    august 17, 2015 at 9:39 am

    tænker på om det mon ville være muligt at få et kursus til Esbjerg? Hvad skal der til for at få dig til at komme herover?

    • Michelle
      august 18, 2015 at 1:12 pm

      Det vil være muligt senere på året, jeg giver dig besked!

  • Katarine Christensen
    august 18, 2015 at 9:37 am

    Hej, jeg vil super gerne med på holdet på Nørreport.
    Får jeg besked om hvornår det er. ? Og hvad med betaling – skal jeg overføre penge til dig?
    Venlig hilsen Katarine Christensen Eremitageparken 79 Tlf. 22964130

    • Michelle
      august 18, 2015 at 1:11 pm

      Jeg lægger det op så snart jeg har lavet datoerne, skal nok holde dig opdateret !

  • christina Legène
    september 26, 2015 at 5:16 pm

    Jeg vil osse meget gerne med på kursus ved Nørreport…..

  • kathrine
    oktober 14, 2015 at 10:56 am

    Jeg er en irriterende læser og ikke vil misse kurset- er der kommet datoer endnu?

  • helene Leth
    november 1, 2015 at 10:46 am

    Hej…
    Interesseret i kurser ved Nørreport….
    Hvor kan jeg læse mere – finde datoer m.m?
    På forhånd tak!

    • Michelle
      november 1, 2015 at 1:34 pm

      Mere info kommer snarest, både her på siden og i ‘Kefir og Kombucha dk’ gruppen på Facebook ?

  • Bettina van Wylich
    november 22, 2015 at 7:24 pm

    Hej, hvornår har du kursus ved Nørreport i Kbh? Vh Bettina

    • Michelle
      november 25, 2015 at 9:20 pm

      Lokalerne åbner lige om lidt! Jeg lægger datoerne op snarest ❤️

  • Mette Fuhr
    december 4, 2015 at 4:47 pm

    Er også interesseret- venter spændt???

  • Cheval Blanc Chris Nielsen
    februar 23, 2016 at 8:19 am

    Hej

    Er interesseret i at få et møde med dig, da jeg har 50 køkkener der skal arbejde med fermentering i november.
    For at være i god tid, bliver jeg nød til hurtigst muligt at komme i kontakt med dig.

    MVH. Chris

  • Maria
    juli 31, 2016 at 3:58 pm

    Hej
    Hvor finder man workshopsne henne?:)
    Tak

    • Michelle
      august 1, 2016 at 5:09 pm

      De bliver tilbud i gruppen ‘kefir og kombucha DK’ på FB og her på siden ?

  • marts 31, 2017 at 4:15 pm

    Kære Michelle

    Afholder du kurser?

    Så vil jeg rigtig gerne med.

    Jeg er ved at lukke min butik og har taget ekstra arbejde ved siden af, for at opretholde økonomien, så jeg er lidt spændt op.. men har du datoer i fremtiden, vil jeg rigtig gerne lade mig høre..

    De bedste hilsner
    Zenia

    Kh.
    Zenia

  • Ellen Nørgaard
    april 7, 2017 at 10:55 am

    Kære Michel!
    Jeg er meget interesset i, hvilke kurser du afholder og hvornår!
    Kh Ellen

    • Michelle
      august 18, 2017 at 9:05 am

      Der er både kurser i grøntsagsfernentering, fermentering af drinks og fermentering af brød/surdej. De starter op igen fra sept/okt af ..

  • Birgitte Rasmussen
    juli 7, 2017 at 1:32 pm

    Hej Michelle
    Er det sundt at spise kefirsvampene – fx at komme dem i salat?
    Mvh Birgitte
    PS : Holder du stadig kurser?

    • Michelle
      august 18, 2017 at 9:01 am

      Ja man kan sagtens spise kefir svampene! Kurserne starter igen september/okt.

  • Gitte
    oktober 24, 2017 at 12:09 pm

    Hej Michelle
    Har lige fundet ud af at det findes noget der hedder Fermentering? Og skal prøve det til weekenden. Læser din side og kikker på dit youtube oplæg og glæder mig ril at prøve.
    Jeg er også meget interesseret af kursus.

    • Michelle
      november 18, 2017 at 5:17 pm

      Håner du kan bruge siden her! Tjek også Facebook gruppen “kefir og kombucha dk” Ud, der kan du stille alle de spørgsmål du har!

  • Helle
    oktober 25, 2017 at 6:12 am

    Hej Michelle
    Jeg har lavet vandkefir, men syntes det har været meget sukker tilbage. Jeg spiser ikke sukker. Nu har jeg ladet den fermentere i 4 døgn, og den smager meget lidt sødt nu.
    Forsvinder sukkeret helt. Da jeg ikke vil have sukker. Kan jeg lade den stå længere.
    Er det på denne side, man kan købe det til opstart af yoghurt.

    • Michelle
      november 18, 2017 at 5:15 pm

      Link til yoghurt starter er i opskriften. Vandkefir kan laves på mindre sukker hvis du vil, eller prøv mælkekefir i stedet for hvis du drikker mælk..

  • anne jespersen
    november 11, 2019 at 1:09 pm

    Hej Michelle

    Laver du stadig woorkshops?
    Det kunne være interesant.

    Hilsen Anne

    • Michelle
      juni 6, 2020 at 8:52 am

      Ja, det er dog på Stevns nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.