Home / Dessert / Kombucha ‘jello’
11 marts, 2015

Kombucha ‘jello’

Posted in : Dessert, Kombucha on by : Michelle
Tags:, , , , , , ,

Idag har jeg en syg pige herhjemme. For at give hende noget væske, c vitaminer og lidt kølende til den ømme hals har jeg lavet en gelatine’pudding’. For en form på cirka 17-27 cm (cirka 28 små portioner) brugt jeg:

-800 ml væske, jeg brugt 350 ml øko æblemost, 50 ml sur kirsebær saft og 400 ml blåbærkombucha

– 4 store spsk ‘Great Lakes’ gelatine

Evt naturlig c vitamin pulver, jeg brugt acerola/hyben/camu camu

kombucha jello

kombucha jello

 

Hæld 200ml æblemost i en lille gryde, tilsat gelatinepulver og pisk det ud i det kolde most mens du stille og roligt varmer gryden. Gelatinen vil smelte ind så snart væsken bliver lunt.

Så snart gelatinen er opløst tager du gryden fra komfuret og tilsætter du de øvrige ingredienser. Pisk det sammen og hæld i formen. Stil på køl i 3-4 timer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *