Hej Michelle – jeg kunne vildt godt tænkte mig at lære at lave flere af sine ting. Især er jeg lidt i tvivl om hvordan VK egentlig skal smage. Men jeg vil og vildt gerne lære at lave fermenterer grøntsager og honning/ hvidløg. Knus Sara
Hej Sara! Datoer til de forskellige workshops bliver lagt op snarest. Lokalerne er ved at være færdig så kan ikke planlægge endnu indtil jeg er helt sikker på hvornår den er åben til publikumet. Men der går højst 1-1.5 måned mere, max!!!! Skal nok opdatere både her og i Kefir og Kombucha DK FB gruppen
Hej, jeg vil super gerne med på holdet på Nørreport.
Får jeg besked om hvornår det er. ? Og hvad med betaling – skal jeg overføre penge til dig?
Venlig hilsen Katarine Christensen Eremitageparken 79 Tlf. 22964130
Er interesseret i at få et møde med dig, da jeg har 50 køkkener der skal arbejde med fermentering i november.
For at være i god tid, bliver jeg nød til hurtigst muligt at komme i kontakt med dig.
Jeg er ved at lukke min butik og har taget ekstra arbejde ved siden af, for at opretholde økonomien, så jeg er lidt spændt op.. men har du datoer i fremtiden, vil jeg rigtig gerne lade mig høre..
Hej Michelle
Har lige fundet ud af at det findes noget der hedder Fermentering? Og skal prøve det til weekenden. Læser din side og kikker på dit youtube oplæg og glæder mig ril at prøve.
Jeg er også meget interesseret af kursus.
Hej Michelle
Jeg har lavet vandkefir, men syntes det har været meget sukker tilbage. Jeg spiser ikke sukker. Nu har jeg ladet den fermentere i 4 døgn, og den smager meget lidt sødt nu.
Forsvinder sukkeret helt. Da jeg ikke vil have sukker. Kan jeg lade den stå længere.
Er det på denne side, man kan købe det til opstart af yoghurt.
35 thoughts
Hej Michelle – jeg kunne vildt godt tænkte mig at lære at lave flere af sine ting. Især er jeg lidt i tvivl om hvordan VK egentlig skal smage. Men jeg vil og vildt gerne lære at lave fermenterer grøntsager og honning/ hvidløg. Knus Sara
Hej Sara! Datoer til de forskellige workshops bliver lagt op snarest. Lokalerne er ved at være færdig så kan ikke planlægge endnu indtil jeg er helt sikker på hvornår den er åben til publikumet. Men der går højst 1-1.5 måned mere, max!!!! Skal nok opdatere både her og i Kefir og Kombucha DK FB gruppen
kære michelle.
kan jeg komme på en …huske liste..til når du laver kurser..
venligst mimi
Jeg skriver datoer og tilmeldning osv her på siden og ind på FB gruppen.
Hej, jeg vil også meget gerne deltage i Workshops på Nørreport. Hilsen Katarine , tlf. 22964130
Super Katarine, hold øje med siden, datoerne kommer på snarest!
Jeg vil også deltage i Workshops!
Mega fed og inspirerende blog! Jeg er også nysgerrig efter at lære og vil gerne deltage i en workshop! <3
Lyder spændende…. Venter spændt på dato, indhold, pris…..
tænker på om det mon ville være muligt at få et kursus til Esbjerg? Hvad skal der til for at få dig til at komme herover?
Det vil være muligt senere på året, jeg giver dig besked!
Hej, jeg vil super gerne med på holdet på Nørreport.
Får jeg besked om hvornår det er. ? Og hvad med betaling – skal jeg overføre penge til dig?
Venlig hilsen Katarine Christensen Eremitageparken 79 Tlf. 22964130
Jeg lægger det op så snart jeg har lavet datoerne, skal nok holde dig opdateret !
Jeg vil osse meget gerne med på kursus ved Nørreport…..
Jeg er en irriterende læser og ikke vil misse kurset- er der kommet datoer endnu?
Hej…
Interesseret i kurser ved Nørreport….
Hvor kan jeg læse mere – finde datoer m.m?
På forhånd tak!
Mere info kommer snarest, både her på siden og i ‘Kefir og Kombucha dk’ gruppen på Facebook ?
Hej, hvornår har du kursus ved Nørreport i Kbh? Vh Bettina
Lokalerne åbner lige om lidt! Jeg lægger datoerne op snarest ❤️
Er også interesseret- venter spændt???
Hej
Er interesseret i at få et møde med dig, da jeg har 50 køkkener der skal arbejde med fermentering i november.
For at være i god tid, bliver jeg nød til hurtigst muligt at komme i kontakt med dig.
MVH. Chris
Hej Chris! Kontakt mig på michelle@fitmama.dk ?
Hej
Hvor finder man workshopsne henne?:)
Tak
De bliver tilbud i gruppen ‘kefir og kombucha DK’ på FB og her på siden ?
Kære Michelle
Afholder du kurser?
Så vil jeg rigtig gerne med.
Jeg er ved at lukke min butik og har taget ekstra arbejde ved siden af, for at opretholde økonomien, så jeg er lidt spændt op.. men har du datoer i fremtiden, vil jeg rigtig gerne lade mig høre..
De bedste hilsner
Zenia
Kh.
Zenia
Kære Michel!
Jeg er meget interesset i, hvilke kurser du afholder og hvornår!
Kh Ellen
Der er både kurser i grøntsagsfernentering, fermentering af drinks og fermentering af brød/surdej. De starter op igen fra sept/okt af ..
Hej Michelle
Er det sundt at spise kefirsvampene – fx at komme dem i salat?
Mvh Birgitte
PS : Holder du stadig kurser?
Ja man kan sagtens spise kefir svampene! Kurserne starter igen september/okt.
Hej Michelle
Har lige fundet ud af at det findes noget der hedder Fermentering? Og skal prøve det til weekenden. Læser din side og kikker på dit youtube oplæg og glæder mig ril at prøve.
Jeg er også meget interesseret af kursus.
Håner du kan bruge siden her! Tjek også Facebook gruppen “kefir og kombucha dk” Ud, der kan du stille alle de spørgsmål du har!
Hej Michelle
Jeg har lavet vandkefir, men syntes det har været meget sukker tilbage. Jeg spiser ikke sukker. Nu har jeg ladet den fermentere i 4 døgn, og den smager meget lidt sødt nu.
Forsvinder sukkeret helt. Da jeg ikke vil have sukker. Kan jeg lade den stå længere.
Er det på denne side, man kan købe det til opstart af yoghurt.
Link til yoghurt starter er i opskriften. Vandkefir kan laves på mindre sukker hvis du vil, eller prøv mælkekefir i stedet for hvis du drikker mælk..
Hej Michelle
Laver du stadig woorkshops?
Det kunne være interesant.
Hilsen Anne
Ja, det er dog på Stevns nu 🙂