1 juli, 2015
Spidskål med MK fraiche
Comments : 3 Posted in : Mad Inspiration, Mælk Kefir on by : Michelle Tags: crème fraiche, eddike, kål, mad, mælkesyregæring, probiotika
Dejlig sommer aftensmad.
1 lilla spidskål
2 gulerødder
1 æble
3 æg
5 spsk MK fraiche
3 spsk Kombucha eller Jun eddike
Snit spidskålet fint, riv gulerødderne og skær æblet og æggene i tern.
rør MK fraiche ud med eddiken og urter/krydderier evt vælg.
Vend dressingen i salaten og lad det trække lidt.
Server med stegte kartofler, kylling eller andet tilbehør.
3 thoughts
Kære Michelle
Jeg har lavet drueagurker, løg og noget kål – men efer at have set din (kål) video er det lige gået op for mig at jeg nok ikke har fyldt mine glas nok op – der er et par cm uden noget(luft?) – 🙁
Hvor galt er det – hvad synes du jeg skal gøre, fylde mere saltvand på nu?? – har stået ca 3 dage – (kålen har været åbent før fordi der alligevel stak noget op jeg ville fjerne) – er allermest bekymret for drueagurkerne fordi de kostede en bondgård! Og jeg elsker saltagurker:-) Tak for en flot blog!! – Mange hilsner Ida
Hej Ida, hvis alt er under væsken vil jeg bare lade det være i denne omgang og næste hang fylde helt op. Du riskerer uønskede bakterier hvis du åbner den nu og der kommer for meget ilt til
Hej Michelle – Ok det prøver jeg! – (det hele er under vand) – tak for svar:-)