8 marts, 2015
Agurke Salat fra sommerens sidste drueagurker
Comments : 2 Posted in : Fermenterede Grøntsager on by : Michelle Tags: agurker, drueagurker, fermentering, grøntsager, mælkesyregæring, opskrift, probiotika
De sidste drueagurker fra sommer 2014 var faktisk ikke så gode mere.
For store og for bløde. Så istedet for at lave fermenterede agurker (de RIGTIGE ‘syltede’ agurker) forvandlede jeg dem her til agurkesalat med dild og hvidløg.
De var fra den 22 sept 2014 men åbnet for første gang idag. De har været på køkkenbordet i 4 uger og på køl derefter. De smager supergodt. Rigtig sur/saltet/saftig. Klart vellykket. Tilføjelsen af druebladet (indeholder garvesyrer) gjorde at de stadig er en smule sprød.
.
2 thoughts
Hej. Har du en nærmere opskrift/fremgangsmåde hertil? 🙂
Jeg tror jeg skar dem i skiver og lagde dem i en 3.5% saltlage .. med nogle sennepsfrø, hvidløg, dild og drueblade