Home / Mad Inspiration / Spidskål med MK fraiche
1 juli, 2015

Spidskål med MK fraiche

Comments : 3 Posted in : Mad Inspiration, Mælk Kefir on by : Michelle
Tags:, , , , ,

Dejlig sommer aftensmad.

1 lilla spidskål

2 gulerødder

1 æble

3 æg

5 spsk MK fraiche

3 spsk Kombucha eller Jun eddike

Snit spidskålet fint, riv gulerødderne og skær æblet og æggene i tern.

rør MK fraiche ud med eddiken og urter/krydderier evt vælg.

Vend dressingen i salaten og lad det trække lidt.

Server med stegte kartofler, kylling eller andet tilbehør.

3s COMMENTS

3 thoughts on : Spidskål med MK fraiche

  • Ida Lorenzen
    august 17, 2015 at 9:04 am

    Kære Michelle
    Jeg har lavet drueagurker, løg og noget kål – men efer at have set din (kål) video er det lige gået op for mig at jeg nok ikke har fyldt mine glas nok op – der er et par cm uden noget(luft?) – 🙁

    Hvor galt er det – hvad synes du jeg skal gøre, fylde mere saltvand på nu?? – har stået ca 3 dage – (kålen har været åbent før fordi der alligevel stak noget op jeg ville fjerne) – er allermest bekymret for drueagurkerne fordi de kostede en bondgård! Og jeg elsker saltagurker:-) Tak for en flot blog!! – Mange hilsner Ida

    • Michelle
      august 17, 2015 at 9:48 pm

      Hej Ida, hvis alt er under væsken vil jeg bare lade det være i denne omgang og næste hang fylde helt op. Du riskerer uønskede bakterier hvis du åbner den nu og der kommer for meget ilt til

      • Ida Lorenzen
        august 18, 2015 at 6:03 am

        Hej Michelle – Ok det prøver jeg! – (det hele er under vand) – tak for svar:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *