HomeDessert Mælke Kefir Crème Fraiche

Mælke Kefir Crème Fraiche

Comments : 7 Posted in : Dessert, Mad Inspiration, Mælk Kefir on by : Michelle Tags: , , ,

Kefir fraiche

Kefir fraiche

Kefir crème fraiche er utrolig nemt at lave. Det eneste du skal bruge er nogle mælkekefir svampe og fløde. Læg cirka en spsk svampe i 400 ml fløde. Lad det stå på køkkenbordet i 12-24 timer, ryst glasset nogle gange når du husker.

Stil så glasset på køl i mindst 12 timer. Din kefir fraiche er enormt langtidsholdbar. Den kan dog nå at ændre smag efter et stykke tid og blive mere sur/ost-agtig i det.

Fordi konsistensen er meget tyk kan det være svært at fiske svampene op igen. Brug de største svampe du har, fisk dem ud med fingrene eller spis udenom. De kan også lægges i et papir te filter eller en lille stofpose evt.

I princip kan du tømme glasset (lad svampene være i) og fylde på med nyt fløde igen.

Få svampene her

image

Kefir fraiche

 

7s COMMENTS

7 thoughts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.