HomeFermenterede Grøntsager Agurke Salat fra sommerens sidste drueagurker

Agurke Salat fra sommerens sidste drueagurker

Comments : 2 Posted in : Fermenterede Grøntsager on by : Michelle Tags: , , , , , ,

De sidste drueagurker fra sommer 2014 var faktisk ikke så gode mere.

Fermenteret agurkesalat (5 måneder gammel!)

Fermenteret agurkesalat (5 måneder gammel!)

For store og for bløde. Så istedet for at lave fermenterede agurker (de RIGTIGE ‘syltede’ agurker) forvandlede jeg dem her til agurkesalat med dild og hvidløg.

fermentering drueagurker probiotika

Kæmpestore drueagurker i baggrund og drueagurker i tynde skiver til agurkesalat.

fermenterede agurker

Druebladet øverst som holder dem sprøde mens de fermenterede pga indholdt af garvesyrene

 

De var fra den 22 sept 2014 men åbnet for første gang idag. De har været på køkkenbordet i 4 uger og på køl derefter. De smager supergodt. Rigtig sur/saltet/saftig. Klart vellykket. Tilføjelsen af druebladet (indeholder garvesyrer) gjorde at de stadig er en smule sprød.

Fermie Frokost. Kombucha ketchup, fermenteret agurkesalat med røræg og spirede blåmajs tortilla's

Fermie Frokost. Kombucha ketchup, fermenteret agurkesalat med røræg og spirede blåmajs tortilla’s

.

 

2s COMMENTS

2 thoughts

  • Lisa Haurvig
    juli 30, 2017 at 11:00 am

    Hej. Har du en nærmere opskrift/fremgangsmåde hertil? 🙂

    • Michelle
      juli 30, 2017 at 12:34 pm

      Jeg tror jeg skar dem i skiver og lagde dem i en 3.5% saltlage .. med nogle sennepsfrø, hvidløg, dild og drueblade

Skriv et svar til Lisa Haurvig Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.